Arabesque

dance academy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur at vero adipiscing elit, sed do eiusmod.

Welkom bij Balletschool Capriccio!

Professioneel team

Lesgeefsters en choreografen

Wij bieden een gevarieerd team aan van lesgeefsters die stuk voor een stuk een passie hebben voor dans. De meeste van ons team danste van kinds af aan bij ons op de balletschool en genoten elke week van de kwaliteitsvolle lessen. Nu geven deze juffen hun jarenlange ervaring en passie door aan de volgende generatie. Onze juffen beginnen allemaal als assistent voor 2 jaar of langer en worden in die 2 jaar klaargestoomd voor het echte werk.

In ons team zijn er ook een aantal professioneel opgeleide mensen zoals Elise Ferson. Zij heeft een opleiding genoten aan Codarts in Rotterdam als dansdocent. Daarnaast heeft is ze een half jaar naar het buitenland getrokken in Israël om zich verder te ontwikkelen als danseres. Naast haar bachelor heeft ze in 2019 haar Master Performance Dance behaald aan het Belgrade Dance Institut te Belgrado. Zij zorgt ervoor dat het niveau van onze leerlingen en leerkrachten nog hoger wordt, aangezien onze leerkrachten haar lessen ook bijwonen.

Het docententeam bezit ook een professioneel opgeleide leerkracht voor kleuteronderwijs, Liesl Ferson. Zij beschikt over de didactische en pedagogische vaardigheden om les te geven aan kleuters en jonge dansers. Ze gebruikt haar ervaringen en theoretische achtergrond om de leerlingen een goed onderbouwde les aan te bieden. De kleuters krijgen bewegingsmogelijkheden aangeboden in een beeldend jasje.

Elise Ferson

Klassiek ballet • Pointes • Jazzballet • Moderne dans

Ik ben Elise Ferson en ben 27 jaar. Ik heb mijn bachelor docent dans behaald aan Codarts, te Rotterdam. Daarnaast ben ik naar het buitenland getrokken om mezelf te ontwikkelen als danser.

Liesl Ferson

Klassiek ballet • Kleuterballet

Mijn liefde voor dans heb ik mogen ontdekken door mijn mama Karin Vancraybex. Van baby af aan zat ik al op het podium tussen de grote ballerina’s en keek ik op naar die prachtige en sierlijke bewegingen.

Helena Drozdyniak

Jazzballet

Ik ben juf in klassiek ballet en jazz dance. Met dansen ben ik vanaf mijn vierde begonnen en ik doe het nog altijd met evenveel plezier! Ik kan me hierin volledig uitrukken en al mijn gevoelens loslaten wat het natuurlijk weer geweldig maakt.

Skye Wuyts

Jazzballet

Vanaf de derde kleuterklas is dansen mijn grootste uitlaatklep. Hoe leuk is het om je gevoelens uit te drukken in bewegingen?

Jitske Gielen

Klassiek Ballet • Jazzballet

Als driejarige kleuter maakte ik kennis met Balletschool Capriccio. Al snel bleek ballet helemaal mijn ding te zijn. Ballet is voor mij vrijheid, je helemaal kunnen geven...

Fran

Klassiek Ballet

Louise

Klassiek Ballet • Jazzballet

Mirthe

Jazzballet

Interesse om deel uit te maken van ons team?