Arabesque

dance academy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur at vero adipiscing elit, sed do eiusmod.

Welkom bij Balletschool Capriccio!

Professioneel team

Lesgeefsters en choreografen

Wij bieden een gevarieerd team aan van lesgeefsters die stuk voor een stuk een passie hebben voor dans. De meeste van ons team danste van kinds af aan bij ons op de balletschool en genoten elke week van de kwaliteitsvolle lessen. Nu geven deze juffen hun jarenlange ervaring en passie door aan de volgende generatie. Onze juffen beginnen allemaal als assistent voor 2 jaar of langer en worden in die 2 jaar klaargestoomd voor het echte werk.

In ons team zijn er ook een aantal professioneel opgeleide mensen zoals Elise Ferson. Zij heeft een opleiding genoten aan Codarts in Rotterdam als dansdocent. Daarnaast heeft is ze een half jaar naar het buitenland getrokken in Israël om zich verder te ontwikkelen als danseres. Naast haar bachelor heeft ze in 2019 haar Master Performance Dance behaald aan het Belgrade Dance Institut te Belgrado. Zij zorgt ervoor dat het niveau van onze leerlingen en leerkrachten nog hoger wordt, aangezien onze leerkrachten haar lessen ook bijwonen.

Het docententeam bezit ook een professioneel opgeleide leerkracht voor kleuteronderwijs, Liesl Ferson. Zij beschikt over de didactische en pedagogische vaardigheden om les te geven aan kleuters en jonge dansers. Ze gebruikt haar ervaringen en theoretische achtergrond om de leerlingen een goed onderbouwde les aan te bieden. De kleuters krijgen bewegingsmogelijkheden aangeboden in een beeldend jasje.

Elise Ferson

Klassiek ballet en kleuterballet • Jazzballet • Moderne dans

Ik ben Elise Ferson en ben 23 jaar. Ik heb mijn bachelor docent dans behaald aan Codarts, te Rotterdam. Daarnaast ben ik naar het buitenland getrokken om mezelf te ontwikkelen als danser.

Liesl Ferson

Klassiek ballet en kleuterballet • Jazzballet

Mijn liefde voor dans heb ik mogen ontdekken door mijn mama Karin Vancraybex. Van baby af aan zat ik al op het podium tussen de grote ballerina’s en keek ik op naar die prachtige en sierlijke bewegingen.

Nina Witters

Klassiek ballet en kleuterballet • Moderne dans

Ik ben als driejarige gestart bij Capriccio en snel wist ik dat dansen iets was wat ik niet snel zou opgeven. Ik ben begonnen als kleine ballerina in klassiek ballet. Al snel ontdekte ik jazzdance en moderne dans.

Ine Casteur

Klassiek ballet en kleuterballet • Jazzballet • Moderne dans

Mijn dansavontuur begon in onze balletschool toen ik drie jaar was. Ze hebben mij vijf jaar geleden gevraagd of ik wou lesgeven en natuurlijk heb ik hierop ‘ja’ gezegd.

Maite Leo

Klassiek ballet en kleuterballet • Jazzballet

ik volg ballet sinds mijn vier jaar. Ik heb vroeger op een andere balletschool gedanst maar ik ben naar balletschool Capriccio verhuisd toen ik 10 jaar was. Daar heb ik het geluk gehad om ook nog jazzdance en moderne dans toe te voegen aan mijn danslijstje.

Angelica Laing

Klassiek ballet en kleuterballet • Jazzballet

Ik geef klassiek ballet en jazz. Ik ben 16 jaar oud en ik volg wetenschappen-wiskunde op het Lyceum in Genk. Ik ben begonnen toen ik 4 jaar was en dansen is nog steeds mijn passie.

Helena Drozdyniak

Klassiek ballet en kleuterballet • Jazzballet

Ik ben juf in klassiek ballet en jazz dance. Met dansen ben ik vanaf mijn vierde begonnen en ik doe het nog altijd met evenveel plezier! Ik kan me hierin volledig uitrukken en al mijn gevoelens loslaten wat het natuurlijk weer geweldig maakt.

Dorien Foesters

Klassiek ballet en kleuterballet • Jazzballet

Ik dans al van toen ik 3 jaar was bij Capriccio. Ik ben begonnen met klassiek ballet daarna volgde al snel jazz dance en moderne dans. Nu dans ik zelf nog steeds alle 3 de stijlen.

Jana Michielsen

Klassiek Ballet • Kleuterballet

Ik dans al vanaf ik kon wandelen en ben niet meer gestopt. Dansen is altijd mijn passie geweest en mijn liefde hiervoor blijft maar groeien...

Skye Wuyts

Klassiek Ballet • Jazzballet

Vanaf de derde kleuterklas is dansen mijn grootste uitlaatklep. Hoe leuk is het om je gevoelens uit te drukken in bewegingen?

Moana Coronas

Klassiek ballet

Ik ben begonnen op mijn vijf jaar met jazzballet. Tijdens de optredens bewonderde ik de klassieke dans enorm waardoor ik deze stijl heel graag wilde aanleren...

Jitske Gielen

Klassiek Ballet • Jazzballet

Als driejarige kleuter maakte ik kennis met Balletschool Capriccio. Al snel bleek ballet helemaal mijn ding te zijn. Ballet is voor mij vrijheid, je helemaal kunnen geven...

Interesse om deel uit te maken van ons team?