Arabesque

dance academy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur at vero adipiscing elit, sed do eiusmod.

Welkom bij Balletschool Capriccio!

Elise Ferson

Elise Ferson

Lesgeefster

Biografie

Ik ben Elise Ferson en ben 27 jaar. Ik heb mijn bachelor docent dans behaald aan Codarts, te Rotterdam. Daarnaast ben ik naar het buitenland getrokken om mezelf te ontwikkelen als danser. Dit heb ik gedaan in Israël, bij ‘Kibbutz Contemporary Dance Company’. Mijn master ‘Performance Dance’ heb ik behaald in 2019 aan het ‘Belgrade Dance Institut’ in Servië.

Ik heb mezelf kunnen ontwikkelen op elk vlak als persoon, docent, danser, choreograaf en kunstenaar. Ik laat de leerlingen in mijn lessen kennis maken met deze eigenheid. Al mijn oefeningen en choreografieën zijn uniek en ontwikkelt en bedacht door mezelf. Ik zie dans als middel om zelfvertrouwen en lichaamsbewustzijn bij mijn leerlingen te vergroten en mijn energie over te dragen zodat ik het dansplezier kan stimuleren.

Wat nog belangrijk is, is dat de leerlingen een energie uitstralen naar mij en dat ik niet alleen degene ben die geeft, zo wil ik ook iets terug krijgen van hun. Ik vind het belangrijk dat ze op hun eigen niveau kunnen ontwikkelen in een veilige leeromgeving en met een fijne sfeer. Ik sta open voor een praatje maar vind het zeer belangrijk dat er hard gewerkt wordt. Lichaamsbewustzijn is een element in de dans waardoor je zekerder gaat zijn van jezelf en gecontroleerd gaat kunnen bewegen, hierdoor wordt het zelfvertrouwen positief beïnvloed. Ik hoop daarnaast dat ik samen met hun de doelstellingen kan behalen. De leerlingen zullen zich niet snel vervelen in de les, elke les is een nieuwe unieke uitdaging.