Arabesque

dance academy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur at vero adipiscing elit, sed do eiusmod.

Welkom bij Balletschool Capriccio!

Balletschool Capriccio

Uurrooster Covid 19 online lessen

Beste danser, beste ouders,

Zoals belooft volgt hierbij het nieuwe uurrooster. Dit rooster is van toepassing vanaf 18 november 2020. Voorlopig lopen de Federale maatregelen t.e.m. 12 december 2020, we weten dus nog niet welk uurrooster de laatste week voor de kerstvakantie van toepassing zal zijn.

Alle life lessen gaan door in Sport In Genk Park, E. Van Dorenlaan 144. De lessen gaan door in de Alpha 3 sporthal.  Leerlingen worden buiten stipt op het begin uur opgehaald door de juf en gaan samen naar de sportzaal. 5 minuten voor het einduur kan u hen terug buiten afhalen.

We vragen aan de ouders om de maatregelen, die we aan iedereen hebben bezorgd, te blijven opvolgen. We moeten met z’n allen ons uiterste best doen om het virus weg te houden.

We hebben getracht om zoveel mogelijk leerlingen die les mogen volgen aan bod te laten komen en de uren enigszins gelijklopend te houden met het bestaand uurrooster. In het bijgevoegde uurrooster zien jullie links het nieuwe uurrooster met daarnaast aan de rechterzijde het bestaande uurrooster.

Onze tieners willen we zeker motiveren om de online lessen te volgen, het is een fijne afleiding en het is heel erg belangrijk om je spieren te blijven gebruiken zeker nu je al veel minder beweegt.

De online lessen kan je volgen op je smartphone, tablet of laptop, je hebt alleen een goede internetverbinding nodig. De lesgeefster maakt een link en zet deze elke week in de  FB/whatsApp groep van de klas. Voor de online lessen waarvoor nog geen groep bestaat zal deze nog aangemaakt worden door de lesgeefster.

Wij hopen dat we iedereen gezond en wel volgende week, life of online, zullen terugzien.