Arabesque

dance academy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur at vero adipiscing elit, sed do eiusmod.

Welkom bij Balletschool Capriccio!

Balletschool Capriccio

Dansjaar 2021-2022

Beste dansers en ouders,

Het nieuwe dansjaar is in zicht en wij kijken er enorm naar uit! Dit jaar maken we terug veel plannen en nemen jullie terug mee in de wondere wereld van het podiumgebeuren. Het nieuwe uurrooster heeft even op zich laten wachten maar is nu helemaal klaar zodat we er in september terug kunnen invliegen.

Na deze 2 vreemde schooljaren waarin er heel erg veel veranderd is, hebben we beslist enkele wijzigingen door te voeren. We gaan ons ledenbeheer via het systeem SwingIT.be bijhouden want onze database was verouderd en niet praktisch.  Door de verplichte online lessen en de keuze in hobby’s, de steeds wijzigende omstandigheden en de angst voor besmetting hebben er heel wat leden afgehaakt. De groepen zijn hierdoor herverdeeld.

Kleuters

Klassiek 1

Klassiek 2                         Jazz 1

Klassiek 3                         Jazz 2

Klassiek 4                         Jazz 3

Klassiek 5                         Jazz 4                  Modern 1

Klassiek 6                         Jazz 5                  Modern 2

Klassiek 7                         Jazz 6                  Modern 2

Klassiek 8                         Jazz 7                  Modern 3

Klassiek gevorderd         Jazz 8                  Modern gevorderd

Hip hop en JX zullen jammer genoeg verdwijnen. Verdere uitleg hierover volgt in de brief. We vernieuwen ons aanbod en starten met yoga en pilates.

Hip hop

Met spijt in ons hart gaan we als balletschool stoppen met de lessen hip hop.  We willen het liefst kwalitatieve lessen aanbieden en dit is voor hiphop op dit moment niet mogelijk. Vandaar dat wij de knoop hebben doorgehakt om te stoppen met de stijl hiphop. Onze excuses hiervoor!

Leuk nieuws!!

Dit jaar gaan we starten met yoga en pilates! Dit is niet enkel bedoelt voor onze leerlingen maar ook zeker voor de ouders!

Pilates is ontwikkeld door Joseph Pilates. Pilates is een workout methode die de nadruk legt op diepe spieren, flexibiliteit, evenwicht, coördinatie en een goede houding. Zeker voor mannen en vrouwen geschikt! Voor ieder individu kunnen de oefeningen worden aangepast, zodat iedereen op zijn eigen niveau aan zijn lichaam kan werken.

Yoga leert om ons lichaam en geest samen te brengen. Yoga zorgt voor een fit, flexibel en sterk lichaam. Je ademhaling wordt tot rust gebracht om stress los te laten in je hele lichaam. Het verbetert je prestaties en verminderd blessures.

Elise Ferson zal deze lessen met veel enthousiasme inrichten. De lessen starten vanaf september en zullen per les betaald worden.

1 les kost 12 euro

10 beurtenkaart 100 euro

Lidgeld schooljaar 2021-2022

  • We starten dit jaar met een nieuw systeem voor onze administratie. Het lidgeld wordt voortaan jaarlijks betaald en wie betaald heeft ontvangt een lidkaart. Wie geen lidkaart heeft zal niet meer kunnen deelnemen aan de lessen. Gelieve het bedrag voor 15 september 2021 betalen op het rekeningnummer:
  • BE33 9730 3698 7346 met als referte naam van de leerling.

1 les                    150 euro

2 lessen              290 euro

3 lessen              410 euro

Pasdag

Zaterdag 18 september zal de pasdag plaatsvinden in het Stadhuis Genk.

Voorstelling

Voorstelling C-Mine 22-23-24 april 2022. Repetities vanaf woensdagmiddag 20 april 2022.

Speciale lessen

Mama of papa les                                                                                                             14, 15, 16 Oktober

Rode neuzendag                                                                                                                2, 3, 4 December

Oma en opa les                                                                                                                  5, 6, 7 Mei

Vriendinnen les                                                                                                                 19, 20, 21 Mei

Vrije dagen

11 september enkel in de danszaal SportIn Genk geen les Sportbeurs

1 tot 7 november Herfstvakantie

Donderdag 11 November Wapenstilstand

20 december tot 9 januari kerstvakantie

26 februari enkel in het Stadhuis geen les Carnavalstoet

28 februari tot 6 maart krokusvakantie

4 april tot 17 april paasvakantie

Donderdag 26 mei Onze lieve heer hemelvaart

Laatste lessen 26-28 mei

 

Met vriendelijke groet

Balletschool Capriccio